Nu startar jag eget företag!

Postad av den 24 Nov, 2010 i Blogg | 6 kommentarer

Den 17 december lämnar jag NPP Reklambyrå och startar eget företag. Det handlar naturligtvis om webb-projektledning, webb-marknadsföring och webbanalys.

Beslutet att lämna ett framgångsrikt företag med fantastiska medarbetare är inte lätt. Men egentligen fattade jag det här beslutet för länge sen, jag har bara väntat på rätt tillfälle. Det kom när Björn Holmqvist på Recopart frågade mej om jag ville jobba för honom. Efter att ha konfronterats med denne superentreprenör med ambitionen att förflytta en hel bransch så blev frestelsen övermäktig.

På halva min tid ska jag jobba med webbutveckling för Recopart och den andra halvan ska jag ägna mej åt andra uppdrag inom digitala medier med tonvikt på webb-projektledning, webb-analys och taktik för konvertering. Jag kommer också fortsätta med mina uppdrag inom utbildning av mediasäljare och annonsörer.

Med runt 200 webbprojekt i ryggen, 7 års erfarenhet från 2 webbyråer, 10 års erfarenhet av att driva och utveckla na.se och med rika kunskaper från reklambyrå-världen känner jag mej mogen för klivet.
Fysisk bas blir Creative House i Örebro och Recopart på Nybrogatan i Stockholm.
Vill du förändra världen, hör av dej 🙂

6 Kommentarer

  1. Lycka till Roger!

  2. Kul! Välkommen till klubben:)

  3. Hurra Hurra Roger! Sedan vi träffades har vi alltid följts åt 🙂

  4. Hmm..nu ska vi se om Google funkar bättre..förra gången blev jag "anonym", det var inte meningen. Jag sa "Välkommen till klubben"..och syftar på oss som går vår egen väg;) Detta måste jag få höra mer om!

    /Mattias

  5. Nu är det 9 år senare och det hela gick ju alldeles utmärkt. Ett tydligt bevis på att ett av de bästa sätten att ta språnget är att redan från början ha kunder på kö, eftersom marknadsföring och försäljning är det viktigaste men ofta svåraste vid en startup. Jag snubblade själv in här på bloggen av en ren slump, vilket även visar hur viktigt content är eftersom ett snart tio år gammalt inlägg fortfarande lockar besökare. Bra jobbat Roger!

    • Så är det, hela vitsen med att starta företag är att det finns kunder med behov 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *