Webbanalys och coaching

Många hemsidesägare har för lite kunskap om sina besökare och kan öka både trafik och affärer med rätt hjälp.

Låt oss börja jobba med din hemsida på ett nytt sätt, nära besökarna och med affärerna i fokus! Vi träffas ett par timmar varannan månad och driver din webbsatsning tillsammans mot uppsatta mål:

Webbanalys

Dels handlar det om att börja förstå din webbplats och dina besökare. Med din webbstatistik läser vi ut vad vi behöver göra för att öka konkurrenskraften. Jag hjälper dig att genomföra webbkampanjer och mäta dem. Jag coachar dina webbredaktörer till rätt insatser och hjälper dig att bli en professionell beställare mot webbyråer, sökordsoptimerare och teknikföretag.

Coachning i digital marknadsföring för VD, markandschefer och styrelser

Digital marknadsföring är frågor som blir allt vanligare i styrelserummen. Men är din ledningsgrupp och styrelse rustad att fatta beslut i de här frågorna? Med min coachning med 6 tillfällen på 1,5 timma (fysiskt eller digitalt) ger jag dig verktyg för att förstå och utvärdera digitala marknadsföringssatsningar. Framförallt får du också förståelse för det viktiga samarbetet med en digitalbyrå. Här kan du läsa mer om vad en av deltagarna Rickard Lagesson tyckte om coachningen.