Utbildningar

Streamade utbildningar

Varför inte pröva en digital distansutbildning som kombinerar den fysiska världens kvalitéer med alla de fördelar man hittar i det digitala rummet? Nedanför hittar du mina utbildningar som kan köpas direkt på nätet:

GDPR i praktiken
Google Analytics grundkurs
Internetmarknadsföring, grundkurs

Fysiska utbildningar/workshops

GDPR är ett orosmoment för många företag. Med min vägledning i antingen föreläsning eller workshop reder ut frågetecknen och ger en konkret handlingsplan framåt.

Jag håller utbildningar på området marknadsföring på Internet med inspirationsgaranti!

Garantin innebär:

– deltagarna ska vara fullt nöjda med mitt framförande och innehåll

– innehållet ska vara konkret och anpassat efter deltagarna

– alla deltagare ska känna att de kan omsätta kunskaperna i sitt arbete

1. Trender och drivkrafter på Internet, 75 minuter om hur folk och företag kommunicerar på nätet. Inspiration för ledningsgrupper, företagsföreningar mm.

2. Internetmarknadsföring, avancerad. Heldag för marknadschefer och hemsidesansvariga. Denna utbildning ger jag bl a för Marknadsekonomer på Nercia i Örebro och Norrköping.

3. E-handel avancerad. Heldag med e-handel från EDI till köpknapp. Fokus på att identifiera föreutsättningarna för olika branscher att skapa lönsamhet. Denna utbildning ger jag bl a för Marknadsekonomer på Nercia i Örebro och Norrköping.

4. Sociala medier. 75 minuters svep över de aktuella forumen och dess betydelse för människor och företag.

5. Webbanalys. 4 timmar om grunderna i analys av hemsidans besökare och vilka mätvärden du ska följa. Google Analytics, Google Insights, sökordsanalys.

6. Så skapar du ett starkt digitalt avtryck. 4 timmar. Du har kort tid på dig när du marknadsför dig i digitala medier. Starka digitala avtryck är avgörande för att vinna i konkurrensen. Hur går du Google och sociala medier på din sida?

 

För medieföretag

Med 15 år som säljchef och ansvarig för digitala medier på Nerikes Allehanda, ger jag utbildningar både för medieföretagets kunder och säljare. Mediesäljare måste förstå kundens digitala utmaningar, den grunden ger nedanstående utbildning:

Diplomerad coach i Internetmarknadsföring, en utbildning för digitala mediesäljare som ska föra kunskapen vidare i organisationen. 3 dagar inkl hemarbete som resulterar i kunskaper i internetmarknadsföringens alla kategorier samt ett klart och inövat utbildningsmaterial som säljaren jobbar vidare med i sin organisation. Mittmedia (2014), Norran och Piteå-Tidningen (2015) har gått denna utbildning.

Medieföretag som anlitat mig som utbildare: Dalarnas Tidningar, Östersundsposten, Västerbottenskuriren, Hela Hälsingland, Norran, Piteå-Tidningen, Norrbottens-Kuriren, VLT, Nerikes Allehanda, Hallandsposten, Hallands Nyheter. Jag har också gett utbildningar i Mittmedias spjutspets-program.