Utbildningar

Streamade utbildningar

Varför inte pröva en digital distansutbildning som kombinerar den fysiska världens kvalitéer med alla de fördelar man hittar i det digitala rummet? Nedanför hittar du mina utbildningar som kan köpas direkt på nätet:

GDPR i praktiken

Fysiska utbildningar/workshops

GDPR är ett orosmoment för många företag. Med min vägledning i antingen föreläsning eller workshop reder ut frågetecknen och ger en konkret handlingsplan framåt.

Jag håller utbildningar på området marknadsföring på Internet med inspirationsgaranti!

Garantin innebär:

– deltagarna ska vara fullt nöjda med mitt framförande och innehåll

– innehållet ska vara konkret och anpassat efter deltagarna

– alla deltagare ska känna att de kan omsätta kunskaperna i sitt arbete

1. Internetmarknadsföring. Heldag för marknadschefer och hemsidesansvariga. Denna utbildning har bl. a getts för Marknadsekonomer på Nercia i Örebro och Norrköping.

3. E-handel. Heldag med e-handel från EDI till köpknapp. Fokus på att identifiera föreutsättningarna för olika branscher att skapa lönsamhet.

4. Marknadsföring med sociala medier. En halvdag där jag delar med mig av erfarenheter från kampanjer och hantering av större konton i sociala medier.

5. Webbanalys med Google Analytics. Halvdag om grunderna i analys av hemsidans besökare, vilka mätvärden du ska följa och hur du använder Google Analytics för att fatta beslut i marknadsföring.

För medieföretag

Med 15 år som säljchef och ansvarig för digitala medier på Nerikes Allehanda, ger jag utbildningar både för medieföretagets kunder och säljare. Mediesäljare måste förstå kundens digitala utmaningar, den grunden ger nedanstående utbildning:

Diplomerad coach i Internetmarknadsföring, en utbildning för digitala mediesäljare som ska föra kunskapen vidare i organisationen. 3 dagar inkl hemarbete som resulterar i kunskaper i internetmarknadsföringens alla kategorier samt ett klart och inövat utbildningsmaterial som säljaren jobbar vidare med i sin organisation. Mittmedia (2014), Norran och Piteå-Tidningen (2015) har gått denna utbildning.

Medieföretag som anlitat mig som utbildare: Dalarnas Tidningar, Östersundsposten, Västerbottenskuriren, Hela Hälsingland, Norran, Piteå-Tidningen, Norrbottens-Kuriren, VLT, Nerikes Allehanda, Hallandsposten, Hallands Nyheter. Jag har också gett utbildningar i Mittmedias spjutspets-program.